top of page

Aanbod

Interesse?

Stuur een mailtje naar groei.coaching@hotmail.com, schets gerust kort al eens de situatie en we plannen samen een afspraak in.

Intakegesprek

Voor we van start kunnen gaan met begeleiding is het natuurlijk belangrijk om kennis te maken. In dit intakegesprek bekijken we wat jullie hulpvragen zijn, en bespreek ik samen met jullie hoe ik te werk ga. Samen bekijken we wat eventuele volgende stappen zouden kunnen zijn en of ik hier de juiste persoon voor ben. Op het einde van het gesprek beslissen jullie of jullie verder willen gaan met een traject of niet. Het is zelfs mogelijk dat jullie al geholpen zijn met de tips die ik tijdens ons intakegesprek kan geven.
Prijs: 55 euro (60min)

klaver 4 (4).png

Individuele begeleiding

Tijdens sessies van 60min ga ik samen met het kind of de jongere aan de slag rond de gekozen thema's. Dit kan gaan van psycho-educatie rond hoogbegaafdheid tot mindset-training, onderpresteren, faalangst, werken rond executieve functies, ... De doelen waar we aan gaan werken worden altijd in samenspraak vastgelegd en worden ook regelmatig geëvalueerd. 

Prijs: 60 euro (60min)

klaver 4 (4).png

Peergroepjes

Voor kinderen met (een vermoeden van) hoogbegaafdheid is het vaak fijn om aan activiteiten te kunnen deelnemen waar ze gelijken tegenkomen. Ik wil dus ook graag activiteiten organiseren waar ze zichzelf en elkaar kunnen uitdagen en hopelijk ook van elkaar kunnen leren! 

We starten met een spelletjesvoormiddag op zaterdagvoormiddag van 10u tot 12u. Gezelschapsspelletjes zijn namelijk ideaal voor kinderen om te leren samenwerken, te leren falen, en aan hun  executieve functies te werken. Ik heb zelf een hele verzameling aan gezelschapspelletjes, maar er mag gerust ook iets van thuis meegebracht worden!

Zou je hierin geïnteresseerd zijn? Laat iets weten via groei.coaching@hotmail.com, vanaf 5 kinderen gaat dit door.

Prijs: 15 euro (drankje en snackje inbegrepen).

klaver 4 (4).png

Schoolgesprekken

Wanneer gewenst kan ik ook altijd mee op gesprek met de school. Hier kan ik dan ook de noden en behoeften van het kind gaan bespreken, en kan ik tips geven aan de leerkracht en het schoolteam over welke aanpassingen er kunnen gebeuren voor die leerling. Dit kan wenselijk zijn als je het gevoel hebt dat de communicatie tussen jullie als ouders en school wat stroef verloopt of als je zelf niet goed weet hoe het gesprek aan te gaan. Soms zijn de scholen zelf vragende partij om eens met alle partners rond de tafel te zitten. Prijs: te bespreken (hangt af van hoe lang het gesprek duurt en de afstand tot de school). 

 

 

 

klaver 4 (4).png

Informatie en advies voor ouders

Wanneer er hoogbegaafdheid wordt vastgesteld bij je kind, zit je zelf misschien ook met heel wat vragen. Ik kan je helpen om hier samen door te gaan. Misschien weet je zelf nog niet goed wat "hoogbegaafd zijn" precies inhoudt, of vraag je je af wat je thuis kan doen om je kind uit te dagen of hoe je hierover met de school moet communiceren. Met deze vragen kan ik je allemaal helpen. 

Prijs: 60 euro (60min)

klaver 4 (4).png

Plusgroepjes

In de toekomst kunnen er misschien ook plus-trajectjes starten. 
Werken in kleine groepjes rond mindset, filosofeeruurtjes, werken rond uitdagende thema's, ...

Mocht dit iets voor jouw kind zijn laat dan gerust iets weten via groei.coaching@hotmail.com.

klaver 4 (4).png
bottom of page